INFRAROOD VERWARMING

INFRAROOD VERWARMING ZUINIG MET ENERGIE EN MET RESPECT VOOR DE NATUUR

Warmteshop

Alle Alfasun vestigingen zijn Warmteshop filialen.

De Warmteshop is groothandel en kleinhandel in infraroodverwarming, deze vorm van verwarming staat garant voor een zuinige en aangename warmte die u best kan vergelijken met de zon. Met filialen in België en Nederland is de warmteshop veruit de grootste infraroodverwarming specialist in de Benelux.

Contacteer ons voor meer informatie.

infrarood panelen

3 REDEN OM TE KIEZEN VOOR INFRAROOD VERWARMING

ENERGIEZUINIG

Weldadige warmte hoeft niet meer slecht te zijn voor het milieu. Met onze infrarood panelen bespaart u namelijk tot wel 30% van het energieverbruik ten opzichte van traditionele gasverwarming.

Dat komt omdat de objecten in een ruimte worden verwarmd en niet de lucht. Het thermisch vermogen dat dan nodig is om bijvoorbeeld een bad- of woonkamer behaaglijk te maken, is slechts ¼ tot 1/5 van dat van centrale verwarming.En het mooiste: de aanschafprijs van infrarood panelen ligt ook nog eens lager dan dat van bijvoorbeeld een warmtepomp.

Vraag een offerte aan om te zien hoe zuinig uw huis verwarmd kan worden.

GELIJKMATIGE WARMTE

Geniet u ook zo van de zon? Met onze verwarmingspanelen haalt u de zomerwarmte in huis – het hele jaar door.

Dat komt omdat infrarood verwarming op dezelfde manier werkt als de zon: de panelen geven hun energie af aan alle objecten die in de ruimte staan. Zo worden muur, vloer, plafond, meubels en mensen verwarmd. De warmte die niet wordt opgenomen, wordt op een gelijkmatige manier afgegeven aan de ruimte. Op deze manier is het overal in een mum van tijd even warm.

GOED VOOR GEZONDHEID

Centrale verwarming verwarmt de lucht en laat die vervolgens circuleren. Helaas wordt daarmee ook veel stof rond geblazen. Vooral astmapatiënten en mensen met een stof- of huismijtallergie hebben daar last van. Zij zijn enorm geholpen bij infraroodtoepassingen. Ook reumapatiënten hebben baat bij deze ir verwarmingsmethodes. Net als de zon verminderen de verwarmingspanelen namelijk gewrichtsklachten. Bewegen wordt weer gemakkelijker! Ten slotte zorgt deze manier van verwarmen ervoor dat de lucht niet droog wordt. Dit is prettig voor neus, ogen en keel, zeker in de winter, als uw huis continu verwarmd wordt.

Wilt u meer weten over de positieve gezondheidseffecten van infrarood verwarmingspanelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.