Thermische panelen en vaten

ALFASUN ALFACOOL is op zoek gegaan naar een betrouwbare partner voor thermische panelen en (buffer)vaten. Deze hebben we in Portugal gevonden en zijn verheugd samen te werken met de firma VIDEIRA die algemeen bekend staat voor uitstekende kwaliteit.
De EASYSOL is een compact systeem voor de bereiding van warm water. Het kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in elke ruimte of kamer in het huis. Hedendaags design met alle toebehoren en uitrusting gebruikt in de voor en bovenklep en het heeft geen behoefte aan een speciale technische ruimte of schoorsteen. De binnenunit vereist geen ventilatie, schoorsteen of andere structuren, zoals diesel of gas aansluitingen.

Kenmerken:

  • Volledig inox vat – volledige inox coils
  • Hoogste kwaliteit en duurzaamheid
  • Geïsoleerd met polyurethaan schuim van 50mm dik
  • Alle lassen gedaan door het TIG-procedé
  • Hoge efficiëntiewarmtewisselaar
videira easysol
videira easysol
eurothermic
5star

Uiteraard hebben we systemen om niet enkel het sanitair, maar ook de verwarming hiermee te combineren. Deze kunnen toegepast worden op de meeste verwarmingssystemen, waardoor u tot 60% op uw energiefactuur kan besparen.
We maken gebruik van thermische panelen van het merk 5STAR en EUROTHERMIC, zowel vlakke collectoren als vacuüm buiscollectoren. Thermische zonnepanelen staan in voor de productie van sanitair warm water en de eventuele ondersteuning van lage temperatuur systemen voor de verwarming van de woning, bv vloerverwarming of muurverwarming.