VLOERVERWARMING

Ervaar aangename warmte en zorgeloos comfort
Magnum vloerverwarming

VLOERVERWARMING.

Vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. De vloertemperatuur zal snel een aangename waarde bereiken. Daarnaast kunt u met vloerverwarming geld besparen op energiekosten.

HOOFD OF BIJVERWARMING?

In veel situaties is het mogelijk om vloerverwarming als enige warmtebron (Hoofdverwarming) te installeren. Wanneer de isolatiewaarde van de woning niet toereikend is, bijvoorbeeld bij een oudere woning, kan met een extra isolatielaag en het eventueel installeren van wandverwarming toch een hoge warmteopbrengst gerealiseerd worden. Vraag uw specialist naar de mogelijkheden.

VLOERVERWARMING. VOOR IEDERE SITUATIE.

RENOVATIE

De MAGNUM Mat, TubeMat en SlimFit systemen zijn uitermate geschikt voor renovatieprojecten. Door de minimale installatiehoogte hoeft er geen freeswerk verricht te worden om toch vloerverwarming te kunnen installeren. MAGNUM SlimFit kan zelfs in de muur worden verwerkt zodat er geen radiatoren in de ruimte nodig zijn.

NIEUWBOUW

MAGNUM Cable, Tacker- en Noppenplaatsystemen zijn uitermate geschikt voor nieuwbouwprojecten. Deze systemen kunnen rechtstreeks in de cementdekvloer worden geïnstalleerd. Hierdoor kan er meer massa worden verwarmd en is de warmteafgifte optimaal

HOUTEN VLOEREN

Speciaal voor parket, laminaat en houten vloeren zijn er 2 systemen beschikbaar: Een ultra-dunne (0,4mm) elektrische vloerverwarmingsfolie en een 25mm watergedragen systeem met warmtegeleidingsproelen, zodat de warmte over een zo groot mogelijk oppervlak verdeeld wordt

Volg Alfasun op