Maak je klaar voor de toekomst van elektrisch rijden!

Een laadpaal voor hybride of volledig elektrisch?

Soorten laadpalen

Heb je een hybride of volledig elektrische wagen? Overweeg dan een persoonlijke laadpaal. Een privé laadpaal maakt het mogelijk om je voertuig thuis op te laden. Maar je wilt natuurlijk dat dit zowel veilig als efficiënt gebeurt. Daarom biedt Alfasun verschillende soorten laadpalen aan. Wij zorgen steeds voor een professionele installatie van jouw laadpaal aan huis en voorzien je van alle benodigde instructies, zodat je moeiteloos en zorgeloos je wagen kunt opladen.

De nodige energie om thuis je wagen op te laden varieert tussen 7,1 en 22 kW per uur, en is afhankelijk van het type aansluiting op het elektriciteitsnet (eenfasespanning of driefasespanning, met of zonder neuter). Alfasun bekijkt ter plaatse welk type laadpaal het beste past bij jouw situatie.

Wat zijn de voordelen van thuis laden?

  1. Je ervaart het gemak van thuis opladen, zonder de zoektocht naar openbare laadstations
  2. Thuis laden is vaak goedkoper dan openbare laadstations, vooral met zonnepanelen en thuisbatterijen
  3. Opladen op een privélocatie is veiliger dan in openbare ruimtes.
  4. Je vermijdt lange wachttijden bij drukke laadstations omdat je je wagen kan opladen terwijl je thuis bent
  5. Een thuislaadpunt geeft je de vrijheid om je oplaadtijden te personaliseren waardoor je jouw energieverbruik kan spreiden
  6. Je wagen opladen met groene energie is beter voor het milieu en het klimaat

Kies voor betrouwbaarheid en expertise

Alfasun laadpalen

Kies voor betrouwbaarheid en expertise met ons zorgvuldig uitgekozen aanbod van laadpalen. Bij Alfasun kan je rekenen op een vakkundige installatie, een persoonlijke begeleiding en een toegewijde nazorg, zodat je met vertrouwen en gemak kunt overschakelen naar elektrisch rijden. Laad je toekomst op met Alfasun!

Veelgestelde vragen over laadpalen

Een afspraak maken?

Ben je particulier of heb je een bedrijf? Bij Alfasun staan we steeds klaar met deskundig advies om je te helpen met de overstap naar groene energie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we samen een duurzamere toekomst kunnen creëren.

Maak een afspraak