Omdat jij een duidelijk doel hebt

Wil je jouw steentje bijdragen aan een beter klimaat en zorgzaam omgaan met de energie die de aarde ons biedt? Wil je een aangenaam leefklimaat in huis? En daarbovenop zo spaarzaam mogelijk omspringen met je investeringen? Bij Alfasun hebben we niet alleen oog voor de planeet, maar ook voor je portefeuille. We zorgen steeds voor een oplossing op maat die past bij je leefstijl, je woning én je budget.

Omdat je een brede service krijgt

Je kunt bij Alfasun terecht voor:

 • Algemeen en professioneel advies op maat.
 • Milieu- en budgetvriendelijke energie-oplossingen.
 • Energieaudits.
 • Algemene elektriciteitswerken.
 • Een complete installatie van A tot Z van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, smart energy management, isolatie en meer.
 • Een eersteklas klantenservice.

Omdat we onze belofte ‘€nergie zonder zorgen’ waarmaken

 • Je hoeft niet ver te gaan: je vindt onze hoofdzetel in Ninove, maar we komen ook graag naar jou toe.
 • Onze ervaren vakmensen met ruim 13 jaar ervaring in de energiesector staan je bij met raad en daad.
 • Je krijgt advies op jouw niveau. Ben je een particulier die gaat bouwen of verbouwen? Heb je een bedrijf? Ben je architect? Leid je een bouwonderneming? Alfasun spreekt je taal.

Omdat we onze verantwoordelijkheid nemen

 • Keuring door een erkend keuringsorganisme (ACEG).
 • Eventuele stabiliteitsstudie.
 • Aanvraag netbeheerder voor eventuele verzwaring van het vermogen of eventueel veranderen van de teller.
 • Parkingaanvraag bij de gemeente/politiediensten indien van toepassing.
 • Volledige studie van je project.
 • Gedetailleerde offerte.
 • Opmaak van het plan.
 • Aanvraag van gemeentelijke premies indien van toepassing.

€nergiezonderzorgen

Alfasun helpt je graag om de overstap te maken naar groene energie. Onze deskundige installateurs staan voor je klaar om een antwoord te geven op al je vragen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we samen een duurzamere toekomst kunnen creëren.

Vraag offerte aan

Waarom Alfasun?

Voor jou als individu of eigenaar van een bedrijf is de overgang naar groene energie geen eenvoudige keuze. Welke stappen moet je nemen? Je maakt beslissingen en keuzes die nauwkeurig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Gelukkig biedt Alfasun niet alleen duurzame energieoplossingen, maar ook de begeleiding en expertise die je nodig hebt om de overstap naar duurzame energie vlot te laten verlopen.

Professioneel advies op jouw niveau

Met zoveel opties op de markt lijken je keuzes eindeloos. Bij Alfasun bieden we professioneel en gepersonaliseerd advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. Ga je bouwen of verbouwen? Heb je een bedrijf, ben je architect of misschien wel aannemer? Onze adviseurs spreken jouw taal en nemen de tijd om je behoeften in kaart te brengen.

Maatwerk voor ieder project

Er is nooit een one-size-fits-all oplossing als het op duurzame energie aankomt. Elk huis, bedrijfspand of project heeft zijn eigen unieke behoeften. Daarom leveren we steeds maatwerk dat perfect is afgestemd op jouw specifieke omstandigheden. Van de installatie van zonnepanelen en een thuisbatterij tot een warmtepomp of laadpaal, we garanderen dat onze oplossingen naadloos in jouw levensstijl of bedrijfscultuur passen.

Een oplossing voor elk probleem

Voor Alfasun is geen enkel project te groot, te klein, te complex of te eenvoudig. Stuit je op technische problemen, regelgevingskwesties of weet je gewoonweg niet waar te beginnen? We staan voor je klaar met een oplossing. Ons aanbod bestaat stuk voor stuk uit kwalitatieve merken en producten met een lange levensduur.

Een antwoord op elke vraag

Kennis en inzicht zijn de sleutels tot een geslaagd project, en dat is waar Alfasun in uitblinkt. We beantwoorden al je vragen en voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Bij Alfasun krijg je de antwoorden die je zoekt op een heldere en toegankelijke manier.

Een complete installatie van A tot Z

We garanderen je een volledige service van het begin tot het einde. Van het eerste gesprek tot de installatie en de nazorg: we nemen het gehele proces uit je handen en zorgen voor alle nodige aanvragen zodat je overstap naar groene energie zorgeloos verloopt.

Een eersteklas klantenservice

Een lange-termijnrelatie met onze klanten is waar Alfasun voor gaat. Onze dienstverlening houdt niet op bij de installatie, we staan altijd klaar voor service en onderhoud wanneer dat nodig is. Onze ervaren vakmensen met ruim 13 jaar ervaring in de energiesector waarborgen de werking van jouw duurzame en ecologische systeem.