ZONNEPANELEN VOOR BEDRIJVEN

Maak de energie van je bedrijf futureproof

Ben je toe aan een vernieuwing van je bedrijf? Breid je de gebouwen uit? Of zet je een gloednieuw bedrijfsgebouw neer? Hou dan rekening met drie belangrijke factoren als het over energie gaat.

Continuïteit

De tijd is voorbij dat je altijd kon rekenen op het elektriciteitsnetwerk. Door de geleidelijke evolutie van kernenergie naar andere energiebronnen – denk aan windturbines – wordt het risico hoger dat in piekperiodes van verbruik niet iedereen tegelijk over elektriciteit zal kunnen beschikken. Gelukkig zijn de onderbrekingen tot nu toe klein, maar je kunt toch maar beter voorbereid zijn op eventuele langere black-outs.

Regelgeving

Bijna elk jaar verstrengen de EPB-voorwaarden. Daardoor is het uiterst belangrijk bij nieuwbouw of ingrepen aan een bestaand bedrijfsgebouw grondig de voorwaarden en mogelijkheden voor isolatie te bestuderen. Ook de technische installatie moet voldoen aan de meest actuele regelgeving én voorbereid zijn op toekomstige ontwikkelingen. Zeker in productiebedrijven is professioneel advies daarover cruciaal.

Budget

De budgettering van energie moet binnen de perken blijven. Niet alleen de startinvestering maar ook het verbruik door de jaren heen bepaalt het totaalplaatje. Smart energy, isolatie, energieproductie door een zonnepanelenpark, tot en met eigen elektriciteitsproductie en -opslag: een nauwgezette combinatie van energiebesparing en maximale efficiëntie leidt tot optimaal resultaat.

SMA biedt bovendien zonnestroominstallaties die de opbrengst verhogen bij gedeeltelijke schaduwvorming of een verschillende oriëntatie van zonnepanelen op je dak.

  • Zonnepanelen

Waarvoor kan jouw bedrijf bij Alfasun terecht?

  • Advies over EPB

  • Exact maatwerk voor elk bedrijfsgebouw

  • Advies over de complete installatie

  • Innoverende oplossingen

  • Advies over zonnepanelenparken

  • Techniekers met oog voor detail

  • Advies over smart energy, isolatie, eigen elektriciteitsproductie en -opslag

  • Strenge kwaliteitsscreening

€nergiezonderzorgen

Bij Alfasun staan we steeds klaar met deskundig advies om je te helpen met de overstap naar groene energie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we samen een duurzamere toekomst kunnen creëren.

Vraag offerte aan